Zanzibar & sand banks – Marinela Bendz
Offline maps på mobilen

Zanzibar & sand banks

Et absolut MUST er at tage på sand banks når man er på Zanzibar. De er meget typiske og findes kun et par timer i døgnet, før at de forsvinder igen.

Denne sand bank lå 15min i båd fra Stone Town og vi tilbragte der hele dagen indtil naturens kræfter ikke tillod det mere 😀

Vores søde “kaptajn” havde slået telt for os så vi ikke blev forbrændte og han serverede også en masse lækre frugter og drinks til os i kokosnødder. Det som var virkelig specielt ved stedet -udover at det var vanvittigt smukt- var at på den ene side var der bølger og på den anden side var der stillevand.. lidt bizart at opleve når man tænker på at man er i midten af havet på en bunke sand som kan forsvinde når som helst.

Havde jeg chancen for at tage derned igen, så havde jeg tilbragt mange flere dage på sand banks! De er nemlig en klasse for sig selv som ikke kan sammenlignes med almindelige strande. Så et godt råd er: tag på sand banks mindst 3 gange for at føle dig “mæt” på oplevelsen.. for jeg sidder stadig tilbage med en “wow” følelse og fortryder helt at vi ikke tog på flere sandbanks!

Zanzibar-Beach-Photography-017

1280x771_sandbank_barbecue2_h2   activity-photos-excursion-to-the-sandbanks 12697360_10154953692054572_6301125253172757866_o

Se kommentarerne

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Offline maps på mobilen