Wedding season & festkjoler – Marinela Bendz
Dagens fund under 500 kr.

Wedding season & festkjoler

I sidste weekend var vi til bryllup hos vores gode venner i de mest magiske omgivelser ude i naturen. De har nemlig købt sommerhus i Sverige og fik holdt deres bryllup under åben himmel i deres hyggelige have midt i skoven. Så idyllisk altsååå😻

Jeg havde længe set frem til brylluppet men det var selvfølgelig i sidste øjeblik at jeg fandt ud af hvilken kjole jeg skulle have på, og det var faktisk ren held fordi den kom ind ad døren med posten dagen inden vi skulle afsted. Det var nu ikke meningen at jeg skulle bruge denne kjole til brylluppet, men efter at jeg havde prøvet adskillige festlige kjoler fra fine mærker, følte jeg mig ikke helt tilpas i dem og så tænkte jeg at denne “billige” kjole fra Gina Tricot kunne måske være min redning.. og det var den så! Jeg følte mig så dejligt tilpas i den og den passede helt perfekt, selvom jeg købte den for stor i størrelsen (38) fordi de ikke havde en mindre på lager. Den var luftig, ikke for stram og ammevenlig. Wiin Wiin. Den kan få her.

Jeg ved at der venter os endnu et bryllup til september og for ikke at ende i samme stresset situation som sidst, er jeg allerede gået i gang med at lede efter en ny kjole. I kan se nogle af mine favoritter herunder:

1/Her 2/ Her 3/ Her 4/ Her 5/ Her 6/ Her 7/ Her 8/ Her

 

Du kan se flere af mine favoritter under 500 kr her:

Se kommentarerne

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens fund under 500 kr.