➰Uge 38➰ – Marinela Bendz
Hvor køber jeg mit graviditetstøj?

➰Uge 38➰

Ja, sådan ser vi ud.. jeg vil ikke ødelægge det smukke kimono med mit preggo morgenfjæs, så det har jeg beskåret væk😂

“Den søde ventetid.” Synes sgu den er mere hård end sød, her til slut. Det er ikke for sjovt at bage et barn & bære rundt på al den vægt som højgravid. Der er jo ikke noget tidspunkt hvor jeg kan være fri & få en pause fra de ekstra kg. Har dem på mig konstant 24/7. Og jeg er træt nu. 2nd time around er ikke for sjov. Forestil dig at bære dine 20kg fitness vægte dagen langt uden pause, tag dem med ud og handle, hente barn, stå og lave mad med dem på, have dem med i badet, på potten, op og ned ad 5 sal og også sove med dem ovenpå dine organer. Tjaaah det beskriver sådan nogenlunde hvordan jeg har det! Der er sgu ikke så meget poesi i dagens post. Jeg havde bare lige brug for at brokke mig lidt🙋🏻‍♀️😩

Men nu skal jeg ikke være så utaknemlig.. Jeg skal da være glad for at jeg har tid til at stå og posere til “instagram friendly“ billeder, så jeg har nogle pæne minder at kigge tilbage på fra den søde hvaletid, til når jeg engang i fremtiden får en hjerneblødning om at gerne vil have barn nr.3 måske😹💞For lige om lidt får jeg ikke engang tid til at drikke min kaffe.

Glædelig søndag 🐳💨

Marinela

Se kommentarerne

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor køber jeg mit graviditetstøj?