The Rock – Zanzibar – Marinela Bendz
Prison Island - Zanzibar

The Rock – Zanzibar

The Rock er en meget eftertragtet fiskerestaurant som ligger på toppen af en klippe midt i havet. Restauranten har en enestående udsigt over Det Indiske Ocean og alene dét er et besøg værd! Man skal huske at reservere plads et par uger inden besøget da der kun er plads til 45 gæster. I kan booke bord her.

stock-photo-12089197Ved lav vand kan man komme til restauranten til fods. På andre tidspunkter af dagen hvor der er højvand, bliver man transporteret til og fra med en lille båd som står klar til rådighed til restaurantens gæster.rock-zanzibar-2Der er også en udendørs terrasse hvor man kan nyde en cocktail eller to mens man venter på sit bord. Man skal dog være opmærksom på at solen er rigtig skarp mens man står herude og der er ikke rigtig noget skygge man kan stille sig ved, så husk solcreme på skulderne 🙂04095da3Det kan klart anbefales at prøve deres specialitet “The Rock Special” som koster ca. 50$. Den kan deles mellem 2 eller endda 3 personer og smager himmelsk. Det er friskfanget fisk som består af 2 hummer, 3 tigerrejer, 2-3 fiskefileter og en masse blæksprutte. Alt sammen direkte serveret fra grillen. Husk at presse noget citron ovenpå og spise det med hænderne, det smager bedre sådan 😛 Vi savnede måske lidt salat til, så et godt tip er at bestille noget tilbehør til retten.zanzibar p2 (42 of 68)Efter maden gik vi ned på stranden og nød de smukke omgivelse af det indiske ocean. Jeg kan anbefale at man booker bord kl. 12-13 og spiser en times tid, hvor man derefter tager ud og bader et par timer indtil solen går ned. På dette tidspunkt er der lavvand og man kommer derfor længere ind i havet hvor der ikke er noget tang eller nogle søpindsvin. Vi nød det virkelig!IMG_0709Løkken af at være omgivet af så smukke omgivelser!zanzibar p2 (5 of 68)

zanzibar p2 (13 of 68)Restauranten er 7 meter høj og vandet kan godt stige op til 4,5 meter.De lokale fiskere som nok havde fanget de mange skaldyr vi fik spist den dag.PF4A7983De lokale børn som prøvede at sælge os disse fisk for 5$.zanzibar p2 (49 of 68)Og det lille firben vi mødte på vej hjem.IMG_4339Udsigten er fantastisk, placeringen er ekseptionel, hele restauranten var udestående, i det hele taget var det en meget magisk oplevelse hele vejen rundt. Screen Shot 2016-03-07 at 23.19.24

3 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prison Island - Zanzibar