Offline maps på mobilen – Marinela Bendz
Hvad skal man pakke til turen?

Offline maps på mobilen

Det bedste jeg nogen sinde har gjort er at downloade appen Maps.me som er et offline kort. Dvs. man kan bruge den til at finde vej uden at skulle være på internettet. Og man kan også plotte ting ind på kortet, fx. restauranter og cafeer man har fået anbefalet eller andre seværdigheder man gerne vil se. Det er virkelig lækkert at have en masse muligheder ved hånden hvis man lige står og ikke helt ved hvor man skal tage hen next… eller hvis man er faret vildt og ikke kan finde tilbage til hotellet! Faktisk, det jeg plejer at gøre som det allerførste er at plotte ind hotellet jeg bor på, så jeg altid kan finde hjem igen.

10352271_875795829207150_1230389948314684188_n

Appen viser vej og beregner også hvor lang tid det vil tage at gå eller at køre til en given destination. Den har også en kategori-liste over Mad, Hotel, Transport, Benzin, Banker, Underholdning og andre brugebare features som man kan få gavn af på turen. For eksempel var der ikke særlig mange hæveautomater da vi var på Zanzibar, og selv med rutevejledning fra de lokale, så farede vi stadig vildt fordi gaderne var så ens og snørklet. Derfor var det VILDT lækkert at kunne se på appen hvor den nærmeste hæveautomat var og hvor lang tid det vil tage at gå derhen. 

IMG_8726

(Alle de røde pins med en hvid stjerne i midten er mine gemte steder på kortet.)

Det første du skal gøre når du har installeret appen er, at søge efter det land du skal besøge og downloade kortet dertil. Du skal vælge at downloade hele kortet inkl. ruteplanlægning (grøn valgmulighed som du kan se på billedet til venstre). Det tager et par minutter at downloade og fylder en del, så husk at have plads på mobilen inden du tager afsted. Du kan downloade appen her.

IMG_8725

Se kommentarerne

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal man pakke til turen?