Min yndlings ammetop – Marinela Bendz
Dagens fund under 500 kr.

Min yndlings ammetop

Til jer amme-mamas derude, som ikke gider bruge penge på at købe decideret ammetøj, så kan jeg anbefale jer denne bluse/body fra mbyM som kan bruges efterfølgende også. Den har en dyb v-udskæring og er lavet af super elastisk stof som er lige til at trække til siden, og vupti, der fik baby sin mælk 😉  Den har dobbelt stoflag og er sådan “rynket” på forsiden ved brysterne, så den er ikke gennemsigtig og man kan hellere ikke se amme indlæggene, selvom den sidder tæt.

Den findes i flere forskellige farver, og jeg har købt den i både sort og lyserød og e-l-s-k-e-r dem begge! De er virkelige behagelige at have på, strammer ikke og så er stoffet super blødt & streeeechy. I kan tage forbi Message butikken og prøve den eller bestille den online her. You won’t regret it 😉

Jeg købte min i str. M, for jeg ville være sikker på at den ikke kom til at stramme efter at den blev vasket. Det har så vist sig at den slet ikke kryber i vasken, så hvis du er en str. S ligesom mig, ville jeg råde dig til at købe den i Small.

XoXo

img_3106

img_3103

lione-gogreen-body-black-1

#ammetøj #amning #ammetop #purløg&persille #mamalicious #mor #ammebluse

Se kommentarerne

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens fund under 500 kr.