Istedet for botox.. – Marinela Bendz
Man er vel drengemor

Istedet for botox..

..så invester i god ansigtspleje!

Jeg har aldrig troet på mirakel cremer eller lignende, for jeg tænker at når det kommer til stykket, så skal du nok få rynker før eller siden. Og nu hvor jeg er kommet ind i 30’erne og har født 2 børn, tja, så har jeg dage hvor jeg ser ret træt og grå ud hvis jeg ikke gør noget ud af mig selv. Men hver gang jeg tager mit serum & ansigtscreme på fra Estée Lauder, så kan jeg med det samme se at min hud får en særlig glød og friskhed. Og jeg har også hørt fra andre at de oplever det samme. Så mon ikke at der er noget om snakken? Nu har jeg brugt serien i snart 4 måneder og har fuldstændig droppet at tage foundation på, da min hud er blevet sååå pæn. Jeg har hverken rødme eller tørre områder mere og det er virkelig befriende ikke at skulle tage tungt makeup på; jeg nøjes blot med lidt rouge på kinderne og en god mascara. Men om jeg slipper helt for rynkerne, tja, det ved jeg ikke. Indtil videre synes jeg at de pynter meget godt de små fine linjer jeg har fået med alderen. Og denne hudplejeserie fra Estée Lauder påstår at kunne “udviske alderstegn”, så det må tiden vise.

Så ja, her har I dagens tip; en varm og ærlig anbefaling om Estée Lauder Advanced Night Repair serien som I kan finde her.

Jeg bruger denne natcreme både om dagen og om natten. Der findes dog også en decideret dagcreme til om dagen, som jeg kan forestille mig er mere let at have på især i disse varme og fugtige sommerdage. Og så bruger jeg denne øjencreme og serum.

Som ekstra bonus er hele serien nu på udsalg hos Nice Hair hvor du kan spare 20% frem til kl.23:59 i aften. Der findes også nogle prøve kits eller rejsekits som er billigere og som man kan starte med at prøve for at se om det er noget for én.

Jeg vil også lige anbefale min yndlings hårcreme og serum fra Moroccan Oil som jeg kan se også er på udsalg lige nu. Jeg bruger denne til at fremhæve mine naturlige krøller og denne til at pleje mine spidser de dage jeg ikke bruger krøllecremen 🙂

Love Mari

Se kommentarerne

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man er vel drengemor