Hvor køber jeg mit graviditetstøj? – Marinela Bendz
10 babyprodukter jeg ikke kan leve uden

Hvor køber jeg mit graviditetstøj?

Nærmest alt mit ventetøj er almindeligt tøj med en masse strech i. Jeg er simpelthen for nærig til at gå ud og investere i en helt ny graviditets garderobe. Og så vil gerne kunne bruge tøjet efter fødslen også, så derfor køber jeg nærmest kun kjoler med en masse strech i, maxi kjoler eller højtaljede bukser lavet af knit eller elastisk stof. Meeeen, der er selvfølgelig også tilfælde hvor jeg ikke kan lad vær’ fordi tøjet er alt for pænt som fx disse overalls du kan se på billedet. Synes de er mega cute og jeg håber også at kunne bruge dem de første par uger efter jeg har født, hvor man stadig har lidt mave og generelt gerne vil gå i oversize tøj som ikke strammer nogle steder. Jeg kan nemlig huske hvor rart det var at gå i graviditets leggings de første par måneder(!!) efter fødslen.

Så mine absolut must haves af decideret graviditetstøj er:

  1. Graviditetsleggings
  2. Ammetoppe (bruger dem istedet for BH da de ikke strammer og er meget mere behagelige at have på)
  3. Graviditetsjeans
  4. Graviditetsstrømpebukser

Allesammen fra ASOS eller H&M -billigt og godt!

Skal man til en festlig begivenhed kan jeg anbefale at kigge på ASOS graviditetskjoler, de har et stort udvalg til fair priser og nogle super fede mommy-outfits sammenlignet med andre webshops til gravide som kan være ret kedelige og “konet”. Man føler sig i forvejen som en hval (det gør jeg i hvertfald) og så behøver man jo ikke gøre det mere kedeligt for sig selv.

Se for eksempel disse forårs cuties som pynter så fint på babybulen:

1/ Her  2/ Her  3/ Her  4/ Her  5/ Her  6/ Her

Eller hvis du skal til bryllup og lignende hvor man skal være lidt mere fin i det:

1/ Her  2/ Her  3/ Her  4/ Her

Håber du finder noget du kan lide 🤗

XoXo, Marinela

👇Se også nogle af mine baby ønsker her, alt under 500 kr.👇

Se kommentarerne

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 babyprodukter jeg ikke kan leve uden