Gør hårbørster virkelig en forskel? – Marinela Bendz
Dagens fund under 500 kr.

Gør hårbørster virkelig en forskel?

Annonce for Madison Professional

Vidste du at hårbørster kan bruges til hovedpundsmassage? For det vidste jeg faktisk ikke før nu, hvor jeg tester Madison Professional hårbørster.

Og vidste du at hårbørster med den rigtige sammensætning kan også give glans i håret? For det vidste jeg hellere ikke!

Faktisk har jeg aldrig tænk på hårbørster som mere end bare noget man bruger til at rede sit hår med. Og har altid bare brugt en billig hårbørste fra supermarkedet for penge ville jeg da ikke investere i en hårbørste. Mere har jeg ikke gået op i det, fordi jeg ikke vidste bedre. Men nøøøj hvor er der altså en stor forskel på Madison Professional hårbørster og den jeg har brugt indtil nu. Det gør faktisk ondt når jeg reder hår med min egen; er det gået op for mig nu hvor jeg kan sammenlige. Men jeg har altid tænk at “sådan er det jo med hårbørster”, det gør lidt naller især hvis man har langt hår med knuder. Øhh nej, det behøver så ikke at gøre ondt. Og det finder jeg først ud af som 30 årig. Flot.

Hvorfor vildsvinehår i en hårbørste?

Madisson hårbørster er lavet af vildsvinehår og du tænker måske ligesom mig: “vildsvinehår” say whaat?

Ja det lyder lidt mærkeligt, og måske en anelse klammo at skulle rede sit hår med afkom fra vildsvin. MEN der er altså noget om snakken. Forskellen på en ganske almindelig nylon-hårbørste og en vildsvinebørste er nemlig markant. Vildsvinebørsten plejer håret samtidig med at det bliver redt igennem. Vildsvinehår har åbenbart en evne til at distribuere hårolien fra hovedbunden og ud til spidserne som giver glans og modvirker statisk elektricitet.

Længere hår siger du?

Børsterne fra Madison Professional har både platikpigge og vildsvinehår, og kombinationen af disse to stimulerer hovedbundens blodcirkulation hvilket fremmer hårets vækst.

Flere varianter

Der findes to modeller af Madison Professional hårbørster med vildsvinehår: Boar & Nylon Brush og HyperFlex Boar Brush. Førstnævnte er den klassiske hårbørste til alt slags hår. HyperFlex Boar Brush har alle de samme egenskaber som Boar & Nylon Brush dog er den mere fleksibel i formen og er især egnet til dem med porøst hår som har tendens til at knække.

(HyperFlex Boar Brush)

(Boar & Nylon Brush)

(Soft Detangling Brush) ✴ (HyperFlex Boar Brush) ✴ (Boar & Nylon Brush)

Bruger du hårbørste i badet?

Jamen så har Madison Professional også udviklet en god hårbørste uden vildsvinehår som er egnet til at bruge i badet hvis du skal fordele hårkur eller balsam i håret. Eller hvis du ikke gider fordele dine naturlige olier i håret og bare gerne vil have en hel almindelig hårbørste som kan rede dit hår skånsomt uden at knække det. Den hedder Soft Detangling Brush.

Så i alt er der tre forskellige Madison Professional hårbørster til et prisniveau, der ligger langt under, hvad man normalt ser børster i denne kaliber koster. Du kan finde fysiske saloner, som forhandler dem her. Og ellers kan de købes direkte her.

Tak Madison Professional for at give mig muligheden for at teste jeres hørbørster og gøre mig så meget klogere på området.

(Lidt “behind the scenes” når man prøver at skyde billeder sammen med en 2-årig. Livet som mor & influencer i en nøddeskal.)

Se kommentarerne

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens fund under 500 kr.