Erstatning ved Flyforsinkelse‎ & Aflysning – Marinela Bendz
Hippy Marked - Ibiza

Erstatning ved Flyforsinkelse‎ & Aflysning

Vidste du at, du har krav på økonomisk kompensation hvis dit fly er forsinket, aflyst eller overbooket?

De fleste mennesker ved ikke at de kan få op til 100% kompensation ved aflysninger eller forsinkelser i forbindelse med deres fly! Der er dog en laaaaang række regler og bestemmelser man skal igennem, fortolke og forstå rigtigt, for at vurdere om man man er berettiget til kompensation eller ej. Jeg har prøvet at sætte mig ind i disse regler, men må ærligt inddrømme at jeg hurtigt mistede overblikket og gav op, selvom jeg engang har læst jura på Uni 😀 Sagen er den (som den altid er med lovgivninger), at det er vildt svært at forstå paragrafferne med bestemmelserne, og afkode hvornår gør sig hvad gældende. Der er nemlig forskel på den kompensation man er berrettiget til,  alt efter om rejsen starter i EU, om slut destinationen er udenfor EU, og om flyselskabet er europæisk eller ej (meget groft opsummeret). Disse er blot nogle af bestemmelserne, så kommer der også en masse undtagelser til alle disse regler, så hoooold tungen lige i munden når du læser dem igennem. Du finder disse regler i EU-forordningen her.

Hvis du ikke kan overskue besværet og gerne vil prøve lykken der hvor de fleste bare giver op, så kan du gøre ligesom mig og kontakte “Flyhjælp“. Det er en organisation som er specialiseret indenfor fly rettigheder, som hjælper rejsende med at få kompensation på flyforsinkelser og aflysninger.

Flyhjælp klarer hele sagen for dig ganske GRATIS! Eller gratis og gratis… de bliver aflønnet når de vinder sagen, ved at tage 25% af kompensationsbeløbet. Spørger du mig, er det en super fair aftale, for ærligt talt, så magter jeg ikke at tage kampen med flyselskaberne, bruge uendelig meget tid på at diskutere frem og tilbage, og kæmpe mig igennem de tunge paragraffer i lovgivningen, i håbet om at kunne klare sagen selv. Been there, done that.. and did nooot succeed 🙁 I de fleste tilfælde giver man jo bare op ved første come back fra flyselskabet, hvor de oftest narrer én til at tro at man ikke er berrettiget til en krone.

Flyhjælp træder ind dér hvor “almene mennesker” ikke ved bedre, og nøjes med en mad coupon på sølle 50 kr., hvor man istedet skulle have haft en kompensation på 4.000 kr.! Dette var tilfældet for mig da jeg rejste til Athen i 2012; hvor det ærger mig at jeg ikke vidste bedre…! Anyways, nu kan du frit og kvit benytte dig af Flyhjælp og lade dem klare hele sagen for dig. Faktisk, så kan de hjælper dig med at få kompensation på rejser som er op til 3 år gamle. Deres salær for den juridiske sagsbehandling er de 25% af kompensationens størrelse og opnås der ingen kompensation, har deres ydelse været helt gratis. Faktisk så vinder de 92% af alle deres opstartede sager, og det skyldes, at de er eksperter på områdets jura og er parate til at tage din sag hele vejen til retten. De kan såmænd også refundere dine udgifter til hotel, transport samt mad og drikke, hvis du stadig har kvitteringerne.

Så har du oplevet forsinkelser, aflysninger eller været udsat for overbooket fly indenfor de seneste 3 år, så smid en ansøgning afsted til Flyhjælp her! Kunne jo være at du fik ekstra lommepenge til sommerferien i år 😉

FlyhjælpSponsoreret indlæg

 

Se kommentarerne

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hippy Marked - Ibiza