Cremer der virker – Marinela Bendz
At føde på privatklinik

Cremer der virker

What’s the hype about?

Jeg fik disse produkter i gave efter at have været til event hos Estée Lauder tilbage i marts, og har nu haft over 2 måneder til at teste dem og vurdere deres virkning. Resultat? Der er sgu noget om snakken, når så mange i min omgangskreds har talt så positivt om virkningen af disse cremer & serum. Jeg har nemlig selv fået SÅ lækker en glød i huden efter jeg er begyndt at bruge dem, at jeg slet ikke har taget foundation på de sidste mange uger. Jeg nøjes blot med lidt rouge på kinderne og that’s it! Har ellers altid gået med foundation fordi jeg ofte havde lidt rødme og tørre områder som trængte til at blive dækket, men det er altsammen væk nu, jaaaah..

Hvor er det bare fedt at man for engangskyld finder nogle produkter som oprigtigt har en virkning! Og hvor er det også befriende at kunne slippe for at dække sig til med foundation -har altid været så bange for at smitte af på nogens skulder når jeg hilste 🙈😅🤣 

Så ja, nu kan jeg også tilslutte mig Estée Lauder fanklubben -fordi deres produkter virker!

Her finder du deres ansigtscreme, serum og øjencreme.

Navnene på produkterne er:

  • Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Creme
  • Estée Lauder Advanced Night Repair Serum
  • Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex

Er sikker på du kommer til at elske produkterne! Du kan evt starte med at få en hjemmeprøve i din lokale Matas som du kan tage med hjem og vurdere konsistensen af. For det er nok ikke de store ændringer du vil kunne se med blot en lille hjemmeprøve, men det kan give dig en fornemmelse af hvor godt cremerne trænger ind i huden, og hvordan din hud forbliver fugtig på en tilpas niveau.

Love, Mari

Se kommentarerne

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At føde på privatklinik