10 babyprodukter jeg ikke kan leve uden – Marinela Bendz
12 fund under 500 kr.

10 babyprodukter jeg ikke kan leve uden

Forleden dag lavede jeg en baby tjekliste med mine anbefalinger til babyprodukter som jeg mener er nødvendige at købe inden baby melder sin ankomst. Nu hvor jeg venter nr.2 så føler jeg at jeg har godt styr på hele baby universet og hvad man har brug for af produkter i den første tid, og hvad man ikke har brug for. På min babyliste er der over 70 ting (!!) som jeg mener er nødvendige at have i den første tid. Du kan kan finde den her.

Skulle jeg vælge mine absolut must-haves fra listen, så ville det være disse 10 produkter som jeg ikke ville kunne undvære for noget i verden og som jeg vil stærkt råde jer til også at investere i. You won’t regret it, trust me!

  1. 360° drikkekop som ikke drypper og som træner dit barns tungemuskler som hvis han/hun drak fra almindelig kop. Desuden vil jeg lige dele med jeg en pro tip herhjemme fra: da vores søn skulle trænes i at sove natten igennem uden amning, så var det takket være denne kop at han kunne sove igennem. Det der skete i starten var nemlig at Sean vågnede om natten tørstig og søgte mit bryst for at slukke sin tørst. Vi fik så placeret koppen i hans tremmeseng tæt på hans hånd så den var indenfor rækkevidde når han stod op midt om natten. Sådan kunne han selv finde koppen og drikke vand fra den når han vågnede tørstig istedet for at kalde på mig. Og det fungerede sgu! Takket være denne kop stoppede han med at græde og kalde efter mig midt om natten og vi kunne begge sove igennem hele natten. Den kan anvendes fra 6 mdr.
  2. Brystbeskyttende creme fra Lansinoh fordi det er den plejer dine & beskytter dine bryster mod sår fra amning og du kan også bruge den som læbepomade.
  3. Bæresele fordi du kan have dine hænder frie (ja tak!) til at lave mad, hænge tøj til tørre eller til at kigge på tøj i butikker 🤑
  4. Puslepude fra Leander fordi man nemt kan tørre afføring af med en våd klud, istedet for at skulle tage betrækket af eller smide hele puden til vask.
  5. Pande termometer fordi du kan måle dit barns temperatur på en rolig og behagelig måde uden at vække det eller stikke noget op i numsen.
  6. Amme- & graviditetspude fra bbhugme fordi du kan bruge den både under din graviditet (must!) men også under ammeperioden som ammepude hvor du binder den rundt om dig. Plus den kan justeres i længden og fastheden og bruges også som babynest.
  7. Tisseunderlag/ Vandtæt stræklagen til jeres dobbelseng fordi der kommer så mange uheld på sengen ifm amning, gylp, tis/afføring som er løbet ud af bleen, eller fordi din mælk løber ud af brysterne mens du sover.
  8. Numsecreme fra Olivy fordi det er den bedste af dem alle, til både at forebygge rød numse men også til at pleje den hvis uheldet skulle være sket.
  9. Foldbart badekar fordi det kan foldes sammen og pakkes væk så det ikke står og fylder i brusekabinen.
  10. Pletfjerner fra Sonett fordi det er den eneste pletfjerner på markedet som kan fjerne alle slags afføringspletter fra babytøj uden at man skal sætte tøjet i blød eller skrubbe.

Håber du får gavn af mine råd og bliver ligeså glad for produkterne som mig.

XoXo, Marinela

Se kommentarerne

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 fund under 500 kr.