➰Din første kjole➰ – Marinela Bendz
Klar til fødslen?

➰Din første kjole➰

Din første kjole, og så er den ikke engang fra mig men fra din far!

Min søde forlovet kom hjem forleden dag og overraskede mig med denne kjole til vores babypige Paloma, og jeg tuder nærmest hver gang jeg tænker på det. Fordi… at han rent faktisk kiggede med, huskede kjolen & hvilken butik den var fra, da jeg en random aften (midt i hans fodboldkamp på tv!) viste ham et billede af den på Instagram og sagde “Nøøøøj seee en sød kjole”. Og så fik jeg blot et slatten “ja den er meget pæn” men-du-forstyrrer-mig-midt-i-kampen svar. Pludselig nogle dage senere, lå kjolen i Palomas vugge som en overraskelse til mig huuuuulk🙀😩😭 “Hormonella” som han kalder mig for tiden -fordi jeg tuder over alt. Det var bare så skide sødt og betænksomt af ham og jeg vil aldrig glemme det. Den kjole skal nu gå i arv i flere generationer😂

Den er fra butikken Bellenfant og de har de sødeste og mest bedårende outfits til de små! Jeg kommer så meget til at købe mig fattig derind så snart jeg har født. Du kan se deres udvalg her.

XoXo, Marinela

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til fødslen?